Σελίδες

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00


ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00
 
(Αυτούσιο κείμενο απο φίλο του ιστολογίου και της όλης προσπάθειας για αλλαγή, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.)

 
Η κοινωνία δεν διακρίνεται ανάμεσα σε «συνειδητοποιημένους» κυνηγούς πρώτης κατηγορίας και «μη- συνειδητοποιημένους» δεύτερης, με το αξίωμα ότι οι πρώτοι έχουν αποστολή να «καθοδηγούν» τους δεύτερους .
Στην πραγματικότητα, οι απλοί κυνηγοί δημιουργούν ιστορικές καταστάσεις, συχνά απροσδόκητες, που οι «συνειδητοποιημένοι» οφείλουν να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους, αντί να προσπαθούν να τις εντάξουν στην δική τους κατανοητικότητα ή να τις απορρίψουν εκτός αυτής. Παρόμοια φαινόμενα επεκτάθηκαν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, κάποιοι πιστεύουν ότι αυτά δεν οδηγούν πουθενά και ότι έχουν πλέον ξεφουσκώσει.
Χωρίς οργάνωση, χωρίς στελέχωση και ιεραρχία, χωρίς συγκεκριμένη ιδεολογία και φυσικά χωρίς ολοκληρωμένο πρόγραμμα, συνελεύσεις ανοιχτές σε όλους τους ανέμους και εκτός ελέγχου. Πως να μην ανησυχήσουν αυτοί που φιλοδοξούν να ελέγχουν τα πάντα;
Ωστόσο, η εμπειρία από το ιστορικό παρελθόν δείχνει ότι σε κάθε φάση ιστορικής επιτάχυνσης παρατηρούνται αυτά ακριβώς τα φαινόμενα, στη θέση τους δεν αναδύονται εναλλακτικές διορθωτικές μορφές, αλλά τα ίδια τα κινήματα αναδεικνύουν νέα κυνηγετικά αιτήματα, «πραγματικής δημοκρατίας» και «κυνηγητικής δικαιοσύνης» για όλους τους νόμιμους κυνηγούς . Το πρόβλημα με τις πλατείες και τους αγανακτισμένους δεν είναι πίσω μας, αλλά μπροστά μας και φυσικά  δεν θα είναι σήμερα η πρώτη φορά στην ιστορία που οι νομοταγείς κυνηγοί προσπαθούν να αυτοδιασωθούν, παρά την αυτοκαταστροφική εμμονή και το ετσιθελικό αδιέξοδο των από τα επάνω «συνειδητοποιημένων».

Αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπουν οι πλατείες και οι αγανακτισμένοι σε αναζήτηση κοινωνικού ή κυνηγητικού δικαίου.!!!
 
ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου