Σελίδες

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ….!!!



ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
Στο παρόν ιστολόγιο έχουν αναρτηθεί σήμερα 4 ερωτήσεις, αφορούν το κυνήγι μπεκάτσας με συνοδεία κυνηγετικού σκύλου κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, το κυνήγι ορτυκιού με την συνοδεία κυνηγετικού σκύλου στην επικράτεια της άδειας του, ερώτηση για το ανώτατο όριο κάρπωσης των αποδημητικών θηραμάτων στην βάση του Ελληνικού μοντέλου ( π.χ. τσίκλα 24-φάσσα 12- μπεκάτσα 12 κ.α.) και ερώτηση για καθημερινή άδεια τσίκλας στην επικράτεια.
 
Αγαπητοί συνάδελφοι κυνηγοί, όπως πολλάκις έχει αναφερθεί στο παρόν ιστολόγιο, το μοναδικό στην Ευρώπη κυνηγετικό μας μοντέλο έχει χρεοκοπήσει, μαζί του χρεοκόπησαν  και αυτοί που για δεκαετίες το κρατούσαν στη ζωή και βάση αυτού έχουμε φτάσει σήμερα σε αυτή τη δραματική κατάσταση. Αυτό το κυνηγετικό μοντέλο είναι όλες οι αντίθετες λέξεις που έχουν σχέση με ορθολογιστικό κυνήγι. Το σύστημα από μόνο του προωθεί την κρεατοσυλλογή, την ασέβεια και την εμπορία θηραμάτων, με τα ορτύκια χωρίς συνοδεία σκύλου να γίνονται βορρά των ασυνείδητων με τις  ηχομιμητικές συσκευές, με την παράλογη απουσία συνοδείας κυνηγετικού σκύλου για κυνήγι μπεκάτσας κατά τους μήνες που βρίσκεται στην χώρα μας σε καλούς αριθμούς και με την τσίκλα της οποίας έχει απαγορευτεί η πτήση στην χώρα μας πέραν της Τετάρτης και της Κυριακής.

Ένα σύστημα που προωθεί μόνο το κυνήγι του λαγού και της πέρδικας  με συνοδεία σκύλου και που έχει αποφέρει αυτήν την αβάσταχτη πίεση ειδικά στον λαγό με τις εκατόμβες κυνηγετικών σκύλων να τον καταδιώκουν μονίμως, που έχει αποφέρει την απαξίωση για την πέρδικα,  μετατρέποντας το περήφανο και δύσκολο  κυνήγι της σε κυνήγι καρτεριού. Που όποιος έχει κυνηγετικό σκύλο πρέπει να κυνηγά λαγό. Το κυνήγι δεν είναι ένα θήραμα, ένα είδος ή αυτό που κάποιοι νομίζουμε ότι κάνουμε καλά. Το κυνήγι αφορά όλα τα θηράματα στο σύνολό τους, στον κυνηγό εναπόκειται αν θα κάνει ένα είδος θήρας ή πολλά, εμείς έχουμε χάσει την πραγματική του έννοια και την έχουμε αντικαταστήσει με την λέξη… ανεξέλεγκτη κάρπωση..!!!

Το παρόν κυνηγετικό μοντέλο ότι ήταν να προσφέρει, το πρόσφερε δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ..!!!.. συνεχώς αποδεικνύεται η αποτυχία του και κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν, όπως δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει σε καμία άλλη Ευρωπαϊκή  χώρα, παρά μόνο εδώ, στην Κύπρο της πατέντας,  ας δείξουμε την απαίτηση μας στην αλλαγή και ας απαιτήσουμε αυτά που δικαιωματικά ανήκουν στον νόμιμο κυνηγό.
 
Σημ., Οι ερωτήσεις φαίνονται μόνο στην έκδοση ιστού στο δεξιό μέρος του ιστολογίου και η ψηφοφορία θα διαρκέσει 30 μέρες. 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ…. Το μόνο σίγουρο είναι η αλλαγή. Ηράκλειτος.!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου