Σελίδες

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Κομφούκιος.!!!

 

Συνάδελφοι κυνηγοί, έχοντας πάντα υπόψη μας τις πάγιες αποφάσεις της ηγεσίας της ΚΟΚ & ΔΑΖ, όπως επίσης και τις πρόσφατες ανακοινώσεις για την επικείμενη κυνηγετική περίοδο θα βάλουμε στο παρόν ιστολόγιο δύο ερωτήσεις, η κύρια ερώτηση αφορά την γνώμη του μέσου κυνηγού για την ηγεσία της ΚΟΚ & ΔΑΖ και εν’ κατακλείδι τις αποφάσεις που έχει κατά καιρούς πάρει ή δεν έχει πάρει η ηγεσία της ΚΟΚ & ΔΑΖ, αποφάσεις που όλοι γνωρίζουμε αλλά και που μας έχουν φέρει προ του τέλους. Η δεύτερη ερώτηση αφορά τον Νόμο περί εγγραφής κυνηγετικού σκύλου, έγινε πρόσφατα γνωστό από τα πλέον αρμόδια χείλη, πως η ακύρωση του παρόντος Νόμου προήλθε από «απόφαση» της ηγεσίας της ΚΟΚ & ΔΑΖ το 2002, με συνεπακόλουθο τα τραγικά γεγονότα και περιστατικά στα οποία όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες αναφορικά με τις ορδές των κυνηγετικών σκύλων στους βιοτόπους αλλά και τα αποτελέσματα που έχουν αποφέρει μετά από 13 χρόνια. Ο συγκεκριμένος Νόμος σας παρατίθεται ως έχει, στο τέλος του παρόντος άρθρου για να τον διαβάσετε.

Ο σκοπός της νέας ψηφοφορίας είναι για να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ..!!!, απαιτώντας πάνω από όλα σωστή διαχείριση, εμπεριστατωμένη κυνηγετική πολιτική, τεκμηριωμένες κυνηγετικές θέσεις από τον κάθε αρμόδιο, ορθολογικά κυνήγια, καταπολέμηση της λαθροθηρίας, σεβασμό από την ηγεσία σε όλες τις επιλογές θήρας και άλλα πολλά τα οποία και σαφώς αξίζουμε. Φτάνει πια η παραπληροφόρηση, ο εμπαιγμός και η κοροϊδία.!!!!!

Ψηφίστε και προτρέψτε και άλλους συναδέλφους να πράξουν το ίδιο.!!!!!!!!!!!!!

 Σημ., Οι ερωτήσεις φαίνονται μόνο στην έκδοση ιστού στο δεξιό μέρος του ιστολογίου και η ψηφοφορία θα διαρκέσει 10 μέρες.  
 

ΜΕΡΟΣ III ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΚΥΛΟΙ
Εγγραφή κυνηγετικού σκύλου
12.-(1) Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση σκύλου κατά τη διεξαγωγή του κυνηγίου εκτός αν ο ιδιοκτήτης του έχει εφοδιαστεί με τη σχετική άδεια χρήσης κυνηγετικού σκύλου, που εκδίδεται από το Ταμείο Θήρας σε τύπο που καθορίζεται από τον Προϊστάμενο του Ταμείου Θήρας και δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.
(2) Ο ιδιοκτήτης σκύλου που επιθυμεί να χρησιμοποιεί το σκύλο του ή τους σκύλους του στο κυνήγι, υποβάλλει στον Προϊστάμενο του Ταμείου Θήρας αίτηση για παραχώρηση άδειας χρήσης κυνηγετικού σκύλου ή σκύλων στο κυνήγι.
(3) Το Ταμείο Θήρας οφείλει να τηρεί μητρώο κατόχων άδειας σκύλου ή σκύλων στο κυνήγι.
Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του κυνηγετικού σκύλου, οφείλει να του έχει ενεργό βιβλιάριο υγείας, όπως επίσης να έχει σημανθεί με microchip.

 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ… Το μόνο σίγουρο είναι η αλλαγή. Ηράκλειτος..!!!   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου