Σελίδες

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζετε εσείς κύριοι…..!!!


ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΠΕΦΩΤΗΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

Είναι κάποιες στιγμές που διερωτούμαι όταν αναφέρω την λέξη Ομοσπονδία, μα ποια Ομοσπονδια?
Αυτήν που αλλάξει την έναρξη δηλώνοντας πως οι κυνηγοί της θα πυροβολήσουν παραθεριστές. Με την έναρξη πέρσι στις  17/08 δεν υπήρχαν παραθεριστές αλλά φέτος στις 16/8 θα είναι γεμάτα τα βουνά και εμείς, τα μέλη που σας αναδείξαμε ρε κωθώνια θα εκτελούμε και θα αποκεφαλίζουμε παραθεριστές  σαν  τζιχαντιστές. Αλλά να δούμε ποιος  καημένος από εσάς θα κάνει διακοπές και δεν θέλει να χάσει την έναρξη…!!!!!!

Αυτήν που δηλώνει πως η κυνηγετική της πολιτική για την φάσσα, είναι πως δεν δίνει Τετάρτες για να μαζεύονται την Κυριακή και να παίζουμε πιο πολλές…. Ναι,  και μετά μιλάτε για κυνηγητική παιδεία και κυνηγετική συνείδηση, πόσες θα με κάνουν κυνηγό, κύριοι..!!!, Γελοιότητες και παιδικές χαζομάρες  αφού καθορίζετε την κυνηγετική πολιτική σας αναλόγως με το πόσες  πορδές  θα ρίξετε το βράδυ ή στην καλύτερη των περιπτώσεων βάση του τι σας έλεγε ο προπάππους σας.

Την Ομοσπονδία της οποίας το καταστατικό έχει βιαστεί παρά φύσην (βλέπετε μη αναλογική εκπροσώπηση στο Παγκύπριο, που μόνο σε δικτατορικά καθεστώτα συμβαίνει),  για να βολέψει τα προσωπικά  συμφέροντα, τις κλίκες και τον καθορισμό υπερψήφισης σε κάθε λογίς παλαβομάρα σκεφτούν κάποια άρρωστα μυαλά που έχετε στο παγκύπριο. Με πλήρης απαξίωση στις συλλογικές αποφάσεις  και με υπερψήφιση σε κάθε αρρωστημένη άποψη σας την οποία τεκμηριώνετε αναλόγως στα σημάδια από τους ανέμους, τα φύλλα συκής, σημάδια από τους δώδεκα Θεούς του Ολύμπου αλλά ποτέ με μια εμπεριστατωμένη μελέτη, με καμία κοινή λογική και με καμία σκέψη για το μέλλον..!!!... βέβαια πάντα έχετε δίκαιο στραβάρα σας ..!!!  
Αυτήν που το 2002 με δικές της εντολές ακυρώθηκε ο Νόμος περί εγγραφής κυνηγετικού σκύλου, με συνεπακόλουθο τα γνωστά αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε τα τελευταία 13 χρόνια, με τους γνωστούς ταλιμπάν που θέλουν να ονομάζονται κυνηγοί να κουβαλούν καραβάνια από κυνηγετικούς σκύλους και να εξολοθρεύουν ολόκληρες εκτάσεις, χωρίς κανένα έλεγχο και με χίλιες δυό αρρώστιες ολόκληρες ορδές απο κυνηγετικά σκυλιά. Εύγε κύριοι, μπράβο για την παραπληροφόρηση και στον τρόπο σκέψης σας αλλά πάνω από όλα που δεν αναγνωρίζετε τα λάθη σας και μάλιστα τα επαναλαμβάνετε κάθε χρόνο…!!!

Την Ομοσπονδία που οι νόμιμοι κυνηγοί την παρακαλούν σαν ζητιάνοι, να τους δώσει ορθολογιστικά κυνήγια και να σεβαστεί την επιλογή θήρας τους αλλά κυρίως για να αλλάξει την μέχρι τώρα λανθασμένη κυνηγετική πολιτική της και αυτή αντ’ αυτού  νομιμοποιεί την παρανομία  μέσα σε μία νύχτα, καλυπτόμενη πίσω από Υπουργούς αποδεικνύοντας για άλλη μια  φορά την απαξίωση της προς τον νόμιμο κυνηγό.

Αυτήν που υπόσχετε αλλά και  παραπληροφορεί και σαν μικρό παιδάκι βρίσκει ηλίθιες δικαιολογίες και δεν συναινεί στο κυνήγι μπεκάτσας, ούτε  καν προσπαθεί να βρει μια λύση, παρά μόνο αρέσκετε να επιρρίπτει ευθύνες σε άλλους, εμμένοντας  σε αντιλήψεις  της εποχής του μεσαίωνα.!!!!

ΕΙΣΤΕ  ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ…!!!!!
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ… Το μόνο σίγουρο είναι η αλλαγή. Ηράκλειτος.              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου