Σελίδες

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ


 
ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.


Ο  γραφών, αν και προσπάθησε το τελευταίο διάστημα να είναι ήπιος και να κρατήσει χαμηλούς τόνους αφού προ μερικών εβδομάδων, διαφάνηκε πως οδεύαμε σε μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές για τα κυνηγετικά μας δρώμενα, εντούτοις κάποιοι μας βγάζουν από τα ρούχα μας  με τις πράξεις και  τις δηλώσεις τους. Μας αναγκάζουν οι ίδιοι να γινόμαστε καυστικοί και αρνητικοί. Στο παρόν ιστολόγιο έχει αναφερθεί πολλάκις το κατά πόσο οι αποφάσεις που λαμβάνονται έχουν την όποια τεκμηρίωση αλλά και στο κατά πόσο πριν από την όποια συνάντηση ψηλά ιστάμενων ποιες κλίκες και συνωμοσίες είναι αυτές που καθορίζουν το αποτέλεσμα.

Είστε γελοίοι, με όλη τη σημασία της λέξεως, είστε άξεστοι και κρύβεστε πίσω από κλειστές αίθουσες με συνωμοσίες για συμφωνίες βασισμένες στις προσωπικές σας παρωχημένες αντιλήψεις και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά πέραν των κλειστών αιθουσών φλομώνετε στο ψέμα τους κυνηγούς και τους παραπληροφορείτε λέγοντας τους τα αντίθετα από αυτά που πράττετε και συνεχίζετε κάποιοι να διαιωνίζετε τον μύθο της λαθροθηρίας κατά το κυνήγι για προσωπικό σας και μόνο όφελος, κύριοι καταλάβετε επιτέλους ότι εκπροσωπείτε το κυνήγι, το ορθολογικό κυνήγι και τους νομοταγείς κυνηγούς, γνωρίζετε τι εστί κυνήγι?. Μας έχετε καταντήσει να ντρεπόμαστε να λέμε τα καθέκαστα σε συνάδελφους κυνηγούς εξ Ελλάδος ή και  από άλλες χώρες...!! .!!
Βγείτε δημόσια και δηλώστε τις θέσεις σας και πείτε και τις προσωπικές σας δικαιολογίες να σας ακούσουν οι κυνηγοί, να ακούσουν που τους  χαρακτηρίζετε όλους λαθροθήρες και παράνομους, να σας ακούσουν και να μάθουν ποιοι τους αντιπροσωπεύουν και πώς κατέληξαν εκεί. Το άκρο άροτρο της  γελοιότητας, οι πλείστοι  Κυν., Σύλλογοι να ζητούν τις αλλαγές και τον εκσυγχρονισμό αλλά οι εκπρόσωποι τους στα Παγκύπρια Συμβούλια να τους αποκαλούν λαθροθήρες και να αρνούνται πεισματικά την όποια αλλαγή, μα τελικά ποιοι Κυν., Σύλλογοι σας ψηφίζουν και πώς βρεθήκατε εκεί.????

Το κυνήγι της φάσσας οδεύει και πάλι να δοθεί για 5 Κυριακές με την πάγια δικαιολογία και πάλι της λαθροθηρίας, δεν ντρέπεστε βρε γελοίοι, άξεστοι, υπάρχουν μελέτες κύριοι τις οποίες αρνείστε να αποδεχτείτε και που αναφέρουν πως κατά την διεξαγωγή του  νόμιμου κυνηγίου τα ποσοστά λαθροθηρίας είναι σχεδόν στο μηδέν σε σχέση με το σύνολο των κυνηγών που εξορμούν, αλλά ακόμη ποιο γελοίο είναι το γεγονός να δίνετε για την φάσσα 5 εξορμήσεις που είναι δεκαπλάσια σε πληθυσμό από την πέρδικα και λαγό που σε αντίθεση θα δώσετε 12-15 εξορμήσεις. ΟΧΙ κύριοι, με βάση το σκεπτικό σας και την πιθανότητα λαθροθηρίας, διότι αυτό κάνετε, ΤΙΜΩΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΡΜΟΎΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ…..ΓΕΛΟΙΟΙ, θα πρέπει λοιπόν το κυνήγι του ενδημικού να διαρκεί 0,5 εξορμήσεις την σεζόν, γελοίοι, να ξεκινά η ώρα 8 το πρωί και να τελειώνει η ώρα 11 το μεσημέρι μόνο για μία μέρα… ΓΕΛΟΙΟΙ…!!!

Αλλά πώς θα «προστατεύσετε» τα θηράματα ΣΑΣ για να μπορέσετε να φορτωθείτε του βάρους σας παράνομα και να μην σας τα «πάρουν» οι ΞΕΝΟΙ…? …ΓΕΛΟΙΟΙ..!!

Συνάδελφοι κυνηγοί, για ακόμη μία φορά κάποιοι παίζουν με την νοημοσύνη μας και κάνουν και τους καραγκιόζηδες πίσω από την πλάτη μας και για το θέμα της μπεκάτσας. Παρά τις όποιες προσπάθειες ακόμη και από το Ταμείο Θήρας  για να δοθεί φέτος, σας διαβεβαιώνω πως όλα οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια στο να μην δοθεί και πάλι, η Επαρχιακή Λευκωσίας έχει πολλάκις ζητήσει το συγκεκριμένο κυνήγι και μάλιστα υπάρχουν αποφάσεις και με χάρτες από το 2009, αλλά παρά και την περσινή απόφαση της ολομέλειας της Ομοσπονδίας, φαίνεται ότι όλα ήταν για το θεαθήναι, αφού πέραν της Λευκωσίας καμία άλλη επαρχία δεν παρουσιάζει περιοχές, αλλά όλος γελοίος,  αποδέχονται την πρόταση της Λευκωσίας, εάν όμως η κατάσταση παραμείνει ως έχει, τότε και η Λευκωσία θα αναγκαστεί να μην δώσει το συγκεκριμένο κυνήγι με σκοπό ορθά, να αποφύγει την μαζική κάθοδο στις περιοχές που θα δίνονταν. Γελοιότερο όλων αλλά και παγκόσμια πρωτοτυπία, άνθρωποι που εκπροσωπούν τους κυνηγούς και γενικά το κυνήγι να δηλώνουν « μα εγώ δεν έχω σκύλο, γιατί να δώσετε κυνήγι με συνοδεία σκύλου»…… ΓΕΛΟΙΟΙ..!!!!

Έχοντας λοιπόν λύσει, όλα μας τα προβλήματα που διαχρονικά ταλανίζουν τα κυνήγια μας, όπως απουσία ενταγμένων κυνηγών, ανεξέλεγκτη λαθροθηρία την νύκτα, απουσία ορθολογικού κυνηγίου μπεκάτσας, ορτυκιού κ.α., και  δεκάδες άλλα πάγια προβλήματα, οδεύουμε στην επίλυση του θέματος του αμπελοπουλιού..!!!, θα δοθεί  λέει κατά παρέλκυση και με όριο κάρπωσης.!!, καλά το τριγόνι γιατί δεν διεκδικείτε ή μήπως δεν είναι ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟ..!!, αν κατάλαβα καλά με το λίγο μυαλό που κατέχω, από την στιγμή που θα είναι θηρεύσιμο, τα κέντρα θα το πωλούν και νόμιμα.??.

ΣΥΓΧΩΡΑΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ……..ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ.!!!!!

Τα πάντα ρεί….. Το μόνο σίγουρο στον κόσμο είναι η αλλαγή. Ηράκλειτος.!!!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου